Kreatív webdesign stúdió – Budapest

Menu

Üzleti alkalmazás tervezés – online kérdőívek

2017. 06. 20.

Az egyik ügyfelünk humán menedzsmenttel foglakozik piacvezető cégeknél. A munkájukba beletartozik rengeteg kérdőív és egyéb felmérés elvégzése és rögzítése a cégek dolgozóival. Ebben van munkavállalói elégedettséget, elkötelezettséget és egyéb izgalmas dolgokat felmérő kérdőív. Ezeket kiértékelve utána átadják a megrendelőnek. A kérdőívek egy jól körülírható séma szerint épülnek fel, például jelölje meg 1-től 6-ig terjedő skálán, hogy mennyire elégedett a munkakörülményeivel. A típus ismétlődik, a kérdés más. Felmerült az ügyfelünkben, hogy nem lehetne e ezeket a kérdőíveket papír helyett számítógépen, netán táblagépen kitölteni.

Természetesen lehet. Csavartunk is egyet a dolgon, nem csak rögzíteni tudják a kérdőívet, hanem azonnal grafikonos és egyéb formában kiértékeli részükre az alkalmazás. Az adatok letölthetőek, a grafikonok kinyomtathatóak és pdf formátumban is rendelkezésre állnak.

A kérdőívet az adminisztrációs felületen maga a megrendelő is össze tudja pár kattintással állítani (kérdéseket vihet fel, típus szerint). A kérdőív kitöltő felületek jelszóval és időkorláttal védettek. Így biztosított, hogy egy adott cég dolgozói csak a számukra összeállított kérdéssort kapják meg. Egyszerre több cég és számtalan dolgozó tölthet ki szinte végtelen számú kérdőívet.

Azt hiszem megszámlálhatatlan papírt spórolunk így és elég sok fát mentettünk meg a projekttel!