Kreatív webdesign stúdió – Budapest

Menu

Szolgáltatások

webdesign / 11 év tapasztalat / weboldal fejlesztés / UI/UX design / üzleti felület tervezés / arculattervezés / programozás / online marketing / üzleti alkalmazás tervezés / tanácsadás / márkaépítés / weboldal tervezés / Budapest / love

Webdesign, weboldal tervezés

Letisztult, minimál stílusú weboldalakat tervezünk. A design és a funkcionalitás oldaláról közelítjük meg a feladatokat. Rengeteg inspirálódás és felkészülés előzi meg minden munkánkat. A leendő látogató fejével gondolkodva tervezzük meg a weboldalt.

Olyan látványt alkotunk, ami az érzékekre hat és maradandó.

Webfejlesztés, programozás

Az általunk tervezett weboldalak és üzleti alkalmazások fejlesztését és programozását is elvégezzük. A tökéletes látvány érdekében célravezető, hogy a tervezés és fejlesztés egy helyen fusson össze. Ha mi végezzük el a fejlesztést, garantált, hogy minden pontosan úgy fog kinézni és viselkedni, mint a terveken.

Pixelpontosan dolgozunk és ez ügyben nem ismerünk irgalmat.

UX / UI design, üzleti felületek és alkalmazások

Az üzleti megoldások felületei elsősorban funkcionálisak. De mivel ezeken is emberek dolgoznak és nézik nap mint nap, nagyon fontos, hogy szeressék is a munkakörnyezetet. Ha segítünk nekik, átgondoljuk a végzendő munkafolyamatot és a felületet úgy tervezzük meg, hogy minden logikus, ergonomikus és átlátható legyen akkor megkönnyítjük a munkájukat.

És hát ugye ki ne szeretne számára kellemes környezetben dolgozni...

Arculattervezés, márkaépítés,
online marketing

A márka képviseli a céget és termékeit az ügyfelei előtt. A márka kommunikál. De nagyon fontos, hogy mit mond el a leendő ügyfeleinek. Kifejezőnek, egyértelműnek és pozitívnak kell lennie az üzenetnek.

Ha megfelelően tálaljuk a terméket, szolgáltatást az emberek imádni fogják.

Keresőoptimalizálás,
SEO tanácsadás

Segítünk, hogy potenciális ügyfeleid könnyen rád találjanak. Megvizsgáljuk a weboldal jelenlegi működését, átnézzük az oldalt szakmai szemmel és felhasználói teszteket is végzünk. Ezek alapján egy teljes és átfogó képet kapunk a weboldaladról. Ajánlásokat teszünk a tartalomra, struktúrára vonatkozóan. Elvégzünk minden olyan beállítást, ami ahhoz kell, hogy a weboldalad jobban teljesítsen a keresőkben.

Bővebben

Dolgozzunk neked?

Ha tetszettek munkáink és úgy érzed, segítségedre lehetünk céged, szolgáltatásod sikeresebbé tételében, írj nekünk.