Back to Top

Rólunk

VALÓBAN ONLINE

Kreatívnak lenni és parancsra tervezni 8-tól 4-ig egy irodában? Szerintünk ez nem jó hozzáállás. Nálunk mindenki otthon, vagy ha úgy tartja kedve, egy kávézó teraszán, a számára legkényelmesebb és leginspirálóbb környezetben dolgozik. Számunkra nem a hely fontos, hanem a feladat. Nem kell kifizetned az irodánk fenntartási költségeit, csak az elvégzett munkát.

KICSI, DE AMBÍCIÓZUS

Azért dolgozunk, mert szeretjük azt, amit csinálunk. Nálunk mindenkit az hajt, hogy saját területének a mestere legyen, miközben hozzátesszük egyéniségünket és ötleteinket az egészhez is. Nem félünk megnézni más ügynökségek munkáit sem. Néha irigykedünk ha szép dolgokat látunk, de ez is csak arra sarkall minket, hogy még jobbak legyünk.

KÖZÖSEN

Különbözőek vagyunk, más az érdeklődési körünk, de egy közös cél érdekében dolgozunk. Szeretnénk, hogy minden munkánk kiváltsa az emberekben a "hűha!" érzést. Célunk, hogy amit tervezünk felhasználóbarát és egyben szerethető legyen. Végül, de nem utolsósorban jó lenne, ha mindenki boldog és elégedett lenne!

A csapat

Tóth Tamás

DESIGNER

A G79 design megálmodója, aki bár informatikus végzettségű, de belátta, hogy programozónak csapnivaló.

Cserepes Csaba

FEJLESZTŐ

A megálmodott design életre keltésén túl a saját ötleteivel sokat tesz hozzá a jól működő csapatmunkához.

Köbli Melinda

Projekt koordinátor

Válaszol a megkeresésedre, marketing tevékenységet végez, és a látványtervek tesztelését végzi.

Vágjunk bele!

Ha tetszettek munkáink és úgy érzed, segítségedre lehetünk céged, szolgáltatásod sikeresebbé tételében, írj nekünk

Projekt indítása

Ügyfeleink véleménye