Kreatív webdesign stúdió – Budapest

Menu

Felhasználói felület redesign

2017. 06. 14.

Több mint egy hónapja kerestek meg bennünket, hogy egy egészségügyben használatos felhasználói felületet kellene 2017-es megjelenésre alakítani. Ez egy olyan alkalmazás, amit már mindenki láthatott, aki fél szemmel odasandított amikor az orvosa vette fel a diagnózist, utalta be valahova, vagy írt fel számára kezelést.

Maga a felület rettenetes mennyiségű nézetből és felugró ablakból áll. Nagyon összetett és nagyon nem barátságos. Az évek során folyamatosan fejlesztett és kiegészített funkciók között még eligazodni se volt könnyű.

Először csak képernyőképeket kaptunk, melyekre új designt készítettünk. Őszintén nem is mindig voltunk tisztában az adott képernyő minden funkciójával, de nem féltünk kérdezni. Mivel csak terveket kértek tőlünk, így bátran dolgoztunk, majd valaki rászenvedi az új designt a felületre. Természetesen azok a valakik végül mi lettünk.

Miután elkészült az összes terv és a megrendelő nagyon elégedett volt, megkért minket, hogy az új megjelenést akkor ugye rá tudjuk illeszteni a felületre.

Rá. Természetesen kaptunk segítséget és végre élesben is láthattuk az alkalmazást. Ha előre tudjuk, hogy mi leszünk, akiknek az designt implementálnia kell, akkor lehet máskép tervezünk. De szerencsére nem tudtuk, így a fantáziánknak sem szabott ez határt.

Végül egy hónap munka után a tervek és a felület végre 95%-ban megegyező és 2017-es lett. Már ha a 2017-es felület ilyen…

És akkor egy példa az ilyen volt és ilyen lett kategóriában.

G79 design - felhasználói felület tervezés
Itt láthatod is: UI munkák